wit+geel.png

ANNULATIEBELEID

Wat gebeurt er als de musicalstage niet doorgaat omwille van verstrengde corona-maatregelen?

Indien de stage niet kan plaatsvinden omwille van verstrengde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, wordt het volledige bedrag gecrediteerd binnen de 14 dagen na annulatie.

Wat gebeurt er als de deelnemer niet kan deelnemen aan de stage omwille van ziekte/quarantaine?

Indien de deelnemer verschijnselen van of effectief Covid-19 heeft, voorzien wij een terugbetaling in de vorm van een voucher, waarmee uw zoon/dochter een volgende keer terug kan deelnemen.

Wat gebeurt er als ik minimum 4 weken voor aanvang van de stage de inschrijving annuleer?

Indien uw zoon/dochter door omstandigheden niet meer aan de musicalstage kan deelnemen en u dit minimum 4 weken voor aanvang van de stage aan ons doorgeeft, wordt het volledige bedrag gecrediteerd binnen de 14 dagen na annulatie.

Wat gebeurt er als ik vanaf 4 weken voor aanvang van de stage de inschrijving annuleer?
 

Vanaf 4 weken voor aanvang van de stage voorzien wij een terugbetaling in de vorm van een voucher, waarmee uw zoon/dochter een volgende keer kan deelnemen.

Wat gebeurt er als ik vanaf 2 weken voor aanvang van de stage de inschrijving annuleer?

Naarmate de musicalstage dichterbij komt, maken wij reeds kosten per ingeschreven deelnemer (o.a. verzekering en kopieën). Ook is het dan geen evidentie dat het plaatsje nog door iemand anders kan opgevuld worden. Vanaf 2 weken voor de stage is terugbetaling dus helaas niet meer mogelijk en worden er geen vouchers meer uitgereikt.