top of page
wit+geel.png

ANNULATIEBELEID

Wat gebeurt er als een musicalstage of (een deel van) een opleiding niet doorgaat omwille van verstrengde corona-maatregelen?

Indien de stage of (een deel van) de opleiding niet kan plaatsvinden omwille van verstrengde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, wordt het volledige bedrag gecrediteerd binnen de 14 dagen na annulatie.

Wat gebeurt er als ik minimum 4 weken voor aanvang van een stage of opleiding de inschrijving annuleer?

Indien uw zoon/dochter door omstandigheden niet meer aan de musicalstage of de opleiding kan deelnemen en u dit minimum 4 weken voor aanvang aan ons doorgeeft, wordt het volledige bedrag (min een administratiekost van € 25,-) gecrediteerd binnen de 14 dagen na annulatie.

Wat gebeurt er als ik vanaf 4 weken voor aanvang van een stage of opleiding de inschrijving annuleer?
 

Vanaf 4 weken voor aanvang van de stage of opleiding voorzien wij een terugbetaling in de vorm van een voucher, waarmee uw zoon/dochter een volgende keer kan deelnemen.

Wat gebeurt er als ik vanaf 2 weken voor aanvang van een stage of opleiding de inschrijving annuleer?

Naarmate de musicalstage of opleiding dichterbij komt, maken wij reeds kosten per ingeschreven deelnemer (o.a. verzekering en kopieën). Ook is het dan geen evidentie dat het plaatsje nog door iemand anders kan opgevuld worden. Vanaf 2 weken voor de stage of opleiding is terugbetaling dus helaas niet meer mogelijk en worden er geen vouchers meer uitgereikt.

bottom of page