GENT / MELLE - 12 - 17 juli en/of 23 - 28 augustus '21

De zomerstage loopt van maandag tot zaterdag, telkens van 9u tot 16u, en vindt van maandag tot vrijdag plaats in Kunstacademie De Poel in Gent en op zaterdag in CC Gildenhuis in Melle. Er is ochtendopvang vanaf 8u en avondopvang tot 18u (inbegrepen in de prijs). Graag zelf je lunchpakket meebrengen, dan zorgen wij voor wat lekkers tussendoor!

De workshops/repetities gaan door van 9u tot 12u en van 13u tot 16u. Hiervoor wordt de groep opgedeeld in kleinere leeftijdsgroepen. Ervaring is niet vereist. Verspreid over 6 dagen krijgen de deelnemers workshops in zang, dans en drama en leren ze de kneepjes van het musicalvak, om op zaterdag af te sluiten met de opvoering van hun musicalvoorstelling op het podium van CC Gildenhuis! Een opname van het toonmoment wordt nadien ook verstuurd als souvenir (inbegrepen).

Deelname aan de musicalstage kost € 240,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde stage deelnemen, betalen slechts € 220,-. Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

INSCHRIJVINGSFORMULIER
arrow&v
arrow&v

Peter/meter van de stages:

Michiel De Meyer & Line Ellegiers

helena.png

Coördinator:

Helena Maes

Animatoren: Duncan Cornette, Ester De Wannemacker, Silke Van Durme & Loeke Vanhoutteghem

Dompel jezelf 6 dagen onder in de musicalwereld en leer de kneepjes van het vak onder leiding van professionele musicalacteurs Brecht Van Arnhem, Gijs De Corte en Arne Schögler/Victor Marinus!

 

Op een week tijd werken we toe naar

onze eigen musicalvoorstelling!

Klik op hun foto's en ontdek alles

over onze docenten:

Thearte organiseert deze zomer 2 musicalstages voor KIDS & TEENS in Gent/Melle!

Ben jij tussen 8 en 18 jaar oud? Hou je van acteren, zingen en dansen en liefst nog tegelijk?

Victor.png
arne.png
brecht.png
gijs.png