top of page
musicalmash_210522-21x.jpg

Voor toelating tot de groepen ERVAREN en GEVORDERD vindt een selectieproef plaats op zaterdag 14 september. Markeer deze datum alvast in de agenda!

 

Indien niet geselecteerd hiervoor, kunt u alsnog starten in de groep BEGINNER. Geïnteresseerden die sowieso als BEGINNER willen starten, hoeven niet deel te nemen aan deze selectieproef.

Voor de selectieproef vragen we om een zelfgekozen lied (musical/pop) naar keuze te brengen. Ook zal een kort stukje choreografie aangeleerd worden. Concrete info over deze selectieproef ontvangt u tijdig op voorhand. 

De Musical Academy voor volwassenen vindt plaats op zaterdag. De opleiding bestaat uit 26 lessen en loopt van 21 september 2024 t.e.m. 18 mei 2025, uitgezonderd tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Komend schooljaar sluiten we af met een grootse slotshow in CC De Stroming in Evergem tijdens het weekend van 17 en 18 mei 2025!

Inschrijving is mogelijk voor iedereen die geboren is tussen 1974 en 2005. Er zijn 45 plaatsen beschikbaar (max. 15 per groep), die vervolgens worden opgesplitst op basis van instapniveau:

// BEGINNER: 10u - 12u //

// ERVAREN: 11u - 13u //

// GEVORDERD: 12u - 14u //

Voor de groep BEGINNER is ervaring niet vereist. Wel behouden we ons het recht om op basis van de proefles een deelnemer te weigeren indien het instapniveau te laag is. 

adultspraktisch.png
selectieproef.png
adults.png
M_Academy-wit.png

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 1 & 3

studio1_edited.jpg
dox3_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 390,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Gent) en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor u is, kan u een gratis proefles volgen op 21 september. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

Een proefles volgen bij de groepen ERVAREN of GEVORDERD is mogelijk zonder inschrijving. Hiervoor dient u echter eerst deel te nemen aan de selectieproef op 14 september.

INSCHRIJVING.png

BELANGRIJK: Als u zich inschrijft, vragen wij een volledig engagement voor deelname aan de lessen en slotshow. Indien u meer dan 25% van de lessen tijdens het schooljaar afwezig bent, kan u niet langer deelnemen aan de slotshow. 

Ik schrijf in als BEGINNER

voor de proefles op 21 september

Ik schrijf in als BEGINNER

voor de volledige opleiding

Ik schrijf in voor ERVAREN / GEVORDERD en neem deel aan de selectieproef

Hebt u verdere vragen? Problemen met de inschrijving/betaling? Wenst u in schijven te betalen?

Contacteer ons via info@thearte.be!

bottom of page