top of page
10.jpg
kids.png
M_Academy-wit.png

De Musical Academy voor KIDS vindt plaats op zaterdag van 14u30 tot 16u. De opleiding bestaat uit 26 lessen en loopt van 21 september 2024 t.e.m. 18 mei 2025, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Komend schooljaar sluiten we af met een grootse slotshow in CC De Stroming in Evergem tijdens het weekend van 17 en 18 mei 2025!

Door middel van een doorschuifsysteem, krijgt de leerling elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate de slotshow dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd.

 

Inschrijving is mogelijk voor iedereen van het 2de t/m 6de leerjaar. Ervaring is niet vereist.

Er zijn 30 plaatsen voor KIDS beschikbaar, die vervolgens worden opgesplitst in 2 groepen op basis van leeftijd.

kidspraktisch.png

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 1 & 3

dox3_edited.jpg
studio1_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 340,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Gent) en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor uw kind is, kan hij/zij een gratis proefles volgen op 21 september. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

INSCHRIJVING.png

BELANGRIJK: Als u uw zoon/dochter inschrijft, vragen wij een volledig engagement voor deelname aan de lessen en slotshow. Indien uw kind meer dan 25% van de lessen tijdens het schooljaar afwezig is, kan hij/zij niet langer deelnemen aan de slotshow. 

Ik schrijf in voor de PROEFLES

op 21 september

Ik schrijf in voor de

VOLLEDIGE OPLEIDING

Hebt u verdere vragen? Problemen met de inschrijving/betaling? Wenst u in schijven te betalen?

Contacteer ons via info@thearte.be!

bottom of page