musicalacademy-trans.png
september22-mei23.png
Musical academy 1.png

                     organiseert, i.s.m. Event-Team, in het schooljaar 2022 - 2023 opnieuw een musicalopleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen in Dok Noord in Gent!


Na ruim 15 succesvolle schooljaren van de musicalopleiding, gaf theaterproducent Event-Team in 2020 deze fakkel door aan Thearte. Door een goede samenwerking tussen beide organisaties, kreeg de voormalige opleiding van Event-Team een tweede leven!

Ons doel blijft ongewijzigd: op een uiterst professionele en kwalitatieve manier elke leerling naar een hoger niveau tillen, met aandacht voor de noden en wensen van de toekomstige musicalster in wording.

Voor toelating tot de groepen ERVAREN en GEVORDERD vindt een selectieproef plaats op zaterdag 17 september. Markeer deze datum alvast in de agenda!

 

Indien niet geselecteerd hiervoor, kunt u alsnog starten in de groep BEGINNER. Geïnteresseerden die sowieso als BEGINNER willen starten, hoeven uiteraard niet deel te nemen aan deze selectieproef.

Voor de selectieproef vragen we om een zelfgekozen lied (musical/pop) en een korte monoloog (maximaal 2 minuten) naar keuze te brengen. Ook zal een kort stukje choreografie aangeleerd worden. Concrete info over deze selectieproef ontvangt u tijdig op voorhand. 

De Musical Academy voor volwassenen vindt plaats op zaterdag. De opleiding bestaat uit 24 lessen en loopt van 24 september 2022 t.e.m. 28 mei 2023, uitgezonderd tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Gedurende het jaar wordt toegewerkt naar een toonmoment in theaterzaal De Stekke in Wevelgem tijdens het weekend van 27 en 28 mei 2023.​

Inschrijving is mogelijk voor iedereen die geboren is tussen 1972 en 2003. Er zijn 60 plaatsen beschikbaar (max. 15 per groep), die vervolgens worden opgesplitst op basis van instapniveau:

// BEGINNER: 11u - 13u OF 16u30 - 18u30 //

// ERVAREN: 11u - 13u //

// GEVORDERD: 16u30 - 18u30 //

Voor de groep BEGINNER is ervaring niet vereist. Voor de andere niveaus gebeurt de toelating via een selectieproef.

adultspraktisch.png
selectieproef.png
docententeam.png

Tijdens de opleiding krijgt u les van uitsluitend professionele artiesten/docenten, die allen een professionele musical- of dansopleiding genoten. Klik op de foto's van onze docenten en leer hen alvast wat beter kennen!

IMG_0914 - kopie_edited.jpg
heads.jpg
laura.jpg

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 3 & 4

dox3_edited.jpg
dox4_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 360,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor u is, kan u een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

Indien u een proefles wil volgen bij de groepen ERVAREN of GEVORDERD, dient u alsnog eerst deel te nemen aan de selectieproef.

INSCHRIJVING.png
arrow&v
Ik schrijf me in voor...
Indien u na de selectieproef niet geselecteerd bent, wenst u dan aan te sluiten als BEGINNER?
Ik schrijf me in voor...
Ik ben beschikbaar op volgende uren (deselecteer indien niet beschikbaar):
Voeg een duidelijke foto van uzelf toe

Uw inschrijving werd goed ontvangen! Zo dadelijk ontvangt u een automatische bevestigingsmail. Ontvangt u deze mail niet? Neem contact op via info@thearte.be.