top of page
musicalacademy-trans.png
Musical academy3.png
Musical academy 1.png

                     organiseert, i.s.m. Event-Team, op zaterdag een musicalopleiding voor kinderen, tieners en volwassenen in Mariakerke (Gent)!


Na ruim 15 succesvolle schooljaren van de musicalopleiding, geeft theaterproducent Event-Team deze fakkel door aan Thearte. Door een goede samenwerking tussen beide organisaties, krijgt de voormalige opleiding van Event-Team nu een tweede leven!

Zelfde locatie, zelfde doel: op een uiterst professionele en kwalitatieve manier elke leerling naar een hoger niveau tillen, met aandacht voor de noden en wensen van de toekomstige musicalster in wording.

De Musical Academy bestaat uit 21 lessen en loopt van september t.e.m. mei, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Tijdens de opleiding wordt toegewerkt naar een toonmoment.​

Door middel van een doorschuifsysteem, krijg je elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate het toonmoment dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd.

Leerlingen van de opleiding zullen in de toekomst de kans krijgen om een plaatsje te bemachtigen als figurant of acteur in musicalproducties van theaterproducent Event-Team. Dit zal gebeuren door interne audities.

musical academy.png
GROEPEN2.png

// KIDS: 7 - 10 jaar //

// TEENIES: 11 - 14 jaar //

// TEENS: 15 - 18 jaar //

// ADULTS: 19 - 50 jaar //

// KIDS: 13u - 14u30 //

// TEENIES: 15u - 16u30 //

// TEENS: 16u30 - 18u //

// ADULTS: 11u - 13u OF

16u30 - 18u30 //

Er zijn telkens slechts 30 plaatsen voor KIDS en TEENIES beschikbaar. Deze groepen worden vervolgens opgesplitst.

Voor TEENS zijn er 15 plaatsen en voor ADULTS 45 plaatsen beschikbaar.

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan! 

bottom of page