green.png
thearte-1798x.jpg

                     organiseert, i.s.m. SYL Wevelgem, in het schooljaar 2022 - 2023 voor het zesde jaar op rij een theateropleiding voor jonge acteurs in OC Groeningeheem in KORTRIJK!


In de eerste jaarhelft spelen en fantaseren we erop los, gaan we met onze emoties de vrije loop, trainen we de basistechnieken van het acteren en verdiepen we ons in personages en stukken, realistisch tot absurd, komisch tot tragisch. Spelplezier is ons codewoord!

Vanaf januari wordt projectmatig gewerkt en repeteren we naar onze eigen theatervoorstelling toe, die we in mei 2023 zullen opvoeren in de theaterzaal van OC De Stekke (Wevelgem)!

Docente is Evi Soors Solis, een professionele dramadocente uit ons team. Klik op haar foto en ontdek meer over Evi!

evi_bewerkt_bewerkt.png
over.png

De theateropleiding bestaat uit 26 lessen en loopt van 21 september 2022 t.e.m. 17 mei 2023, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, tijdens de examens en op feestdagen. De eindvoorstelling vindt plaats op 22 mei in de theaterzaal van OC De Stekke in Wevelgem. Tijdens de opleiding krijg je les van Evi Soors Solis, professioneel dramadocente uit ons team.

tttf.png
th.png
proefles.png
GROEPENLESUREN.png

 // GROEP 1: 8 - 12 jaar //

// GROEP 2: 8 - 12 jaar //

// GROEP 3: 13 - 18 jaar // 

// GROEP 1: 14u - 15u30 //

// GROEP 2: 15u30 - 17u //

// GROEP 3: 17u - 18u30 //

Er zijn slechts 15 plaatsen per groep beschikbaar.

locatie.png

OC Groeningeheem

Passionistenlaan 1

8500 Kortrijk

PRIJS3.png

Deelname aan de opleiding kost € 290,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Na het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier, wordt de betalingsopdracht en verdere praktische info toegestuurd.

Als je nog twijfelt of de opleiding écht iets voor jou is, kan je een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dien je in te schrijven via onderstaand formulier. Deelname aan de proefles is volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting. Een proefles wordt echter niet meer mogelijk indien de groep reeds volzet geraakt met leerlingen die zich meteen inschrijven voor de volledige opleiding. Mocht dit het geval zijn, word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht zodat je de kans krijgt om zich ev. ook volledig in te schrijven.

inschrijving.png

Ik schrijf in voor de

PROEFLES op 21 september

Ik schrijf in voor de

VOLLEDIGE OPLEIDING

Hebt u verdere vragen? Hebt u problemen met de inschrijving/betaling of wenst u in schijven te betalen?

Contacteer ons via info@thearte.be!