organiseert, i.s.m. SYL Wevelgem, in het schooljaar 2020 - 2021 voor het vierde jaar op rij een theateropleiding voor jonge acteurs in OC Groeningeheem in KORTRIJK!


In de eerste jaarhelft spelen en fantaseren we erop los, gaan we met onze emoties de vrije loop, trainen we de basistechnieken van het acteren en verdiepen we ons in personages en stukken, realistisch tot absurd, komisch tot tragisch. Spelplezier is ons codewoord!

Vanaf januari wordt projectmatig gewerkt en repeteren we naar onze eigen theatervoorstelling toe, die we in mei 2021 zullen opvoeren in het Arenatheater in Kortrijk! 

Docente is Evi Soors Solis, een professionele dramadocente uit ons team. Klik op haar foto en ontdek meer over Evi!

evi_bewerkt_bewerkt.png

De theateropleiding bestaat uit 27 lessen en loopt van 16 september 2020 t.e.m. 26 mei 2021, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, tijdens de examens en op feestdagen. De eindvoorstelling vindt plaats op 30 mei in het Arenatheater in Kortrijk. Tijdens de opleiding krijg je les van Evi Soors Solis, professioneel dramadocente uit ons team.

 // GROEP 1: 8 - 12 jaar //

// GROEP 2: 8 - 12 jaar //

// GROEP 3: 13 - 18 jaar // 

// GROEP 1: 13u30 - 15u //

// GROEP 2: 15u - 16u30 //

// GROEP 3: 16u30 - 18u //

Er zijn slechts 15 plaatsen per groep beschikbaar.

OC Groeningeheem

Passionistenlaan 1

8500 Kortrijk

Deelname aan de opleiding kost € 260,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Na het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier, krijgt u de betalingsopdracht en verdere praktische info toegestuurd.

Als je nog twijfelt of de opleiding écht iets voor jou is, kan je een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dient u in te schrijven via onderstaand formulier. Deelname aan de proefles is volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

De opleiding is reeds VOLZET. U kan zich via het inschrijvingsformulier wel nog inschrijven voor de wachtlijst. De kans dat er een plaatsje vrijkomt, is reëel.

arrow&v
arrow&v