top of page

Thearte organiseert van 10 t/m 11 augustus 2024 een tweedaags acteerbad voor ambitieuze liefhebbers tussen 16 en 50 jaar oud! Dit intensief weekend vormt de ideale voorbereiding voor wie wil auditeren voor een productie of opleiding of gewoon voor wie zichzelf en zijn/haar talent verder wil ontwikkelen.

 

Je kent het wel: je zit in de bioscoop of in het theater en je wordt helemaal meegezogen in het verhaal. Je vergeet dat je in een bioscoop of theater bent. Het lijkt wel alsof je zelf een personage bent geworden waartegen de acteurs praten. Je gelooft alles wat ze zeggen. Ieder woord. Ze ontvoeren je tijdelijk naar hun wereld. En wanneer de vertoning voorbij is, hoor je pas na enkele seconden het applaus om je heen. Je had nog even de tijd nodig om terug naar de echte wereld terug te komen, maar nu is het eerste wat je denkt: dit wil ik ook kunnen. En pats-boem-klets: je bent verliefd op acteren. Die liefde gaan we in deze Pop-Up Acting Studio ruimte geven.

Aan de hand van oefeningen leren we ‘in het moment’ zijn (en wat dat betekent), analyseren we een tekst en verkennen we de verschillende tools die je kan gebruiken om een geloofwaardige performance neer te zetten. Dat alles met als belangrijkste ingrediënt: plezier tijdens het spelen. Daarnaast wordt er een boeiende gastworkshop voorzien.

ZATERDAG.png

10u - 12u: inleiding

13u - 15u: workshop acteren

15u - 18u: gastworkshop

Tijdens het weekend krijg je workshops van acteur/docent Pepijn Huysman (Familie) en een gastworkshop van Gijs De Corte (Arcadia, Assisen).

ZONDAG.png

10u - 13u: workshop acteren

14u - 17u: workshop acteren

18u - 19u: intern toonmoment

pepijn.png
gijs.png
overhetweekend.png

Kunstacademie De Poel
Poel 17
9000 GENT

locatie.png

De deelnameprijs bedraagt € 160,- en omvat deelname aan het volledige weekend, inclusief verzekering.

Via het ziekenfonds kunt u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen.

Deadline voor inschrijven is 5 augustus 2024! Er is plaats voor slechts 12 deelnemers.

55 DAGEN TOT EVENEMENT
inschrijving.png
bottom of page