top of page

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en toetsen we af hoe we de inhoud van de opdracht bepalen. Wij werken uitsluitend met docenten en regisseurs die een theater-, musical- of regieopleiding genoten.

 

Onze doelgroep is de basis van waaruit Thearte zijn aanbod vormgeeft. We passen onze lessen aan aan de leeftijd en ontwikkelingsfase van de leerlingen/acteurs. Voor jonge kinderen leggen we de nadruk vooral op fantasie inzetten, (vrij) durven spelen, expressie en spelplezier, terwijl we met ouderen dieper ingaan op het spel en ruimte maken voor initiatief en zelfstandigheid

 

Speciaal voor scholen lager en middelbaar onderwijs ontwikkelde Thearte een aanbod om ook leerlingen zonder podiumervaring op een leerrijke, maar vooral keileuke manier te laten kennismaken met toneel en/of musical. Tijdens de workshops gaan de leerlingen actief aan de slag en leren zij de basis van improvisatietheater. Improviseren is bij uitstek een activiteit waarin samenwerking, het kijken en luisteren naar elkaar, en ondersteunen van elkaars ideeën centraal staan.

Contacteer Thearte voor een vrijblijvende offerte. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

U kunt Thearte als vereniging, school, bedrijf of particulier contacteren voor...

 

• workshops

• lessenreeksen

• regie

• coaching

 ... op maat.

Uw bericht werd goed ontvangen. Thearte neemt binnenkort contact met u op.

bottom of page