Thearte organiseert deze zomer zijn 4de musicalstage voor KIDS in Brugge! Ben jij tussen 6 en 14 jaar oud? Hou je van acteren, zingen en dansen en liefst nog tegelijk?

 

Dompel jezelf 5 dagen onder in de musicalwereld en leer de kneepjes van het vak onder leiding van professionals Hannes Vandersteene (GoGoGo, Scrooge), Alyssa Luypaert (Pocahontas, Grenslanders) en Victor Marinus (Jeans).

 

Op een week tijd werken we toe naar een mini-musical, die wordt gefilmd voor familie en vrienden!

BRUGGE // 4 - 8 augustus '20 LOCATIE: Het Entrepot (Binnenweg 4, Brugge)

De zomerstage vindt plaats van dinsdag tot zaterdag, telkens van 9u tot 16u30, in Het Entrepot. Er is ochtendopvang voorzien vanaf 8u30 en avondopvang tot 17u30. Graag zelf je lunchpakket meebrengen, dan zorgen wij voor wat lekkers tussendoor! De workshops/repetities gaan door van 9u tot 12u en van 13u tot 16u30. Hiervoor wordt de groep opgedeeld in kleinere leeftijdsgroepen. Ervaring is niet vereist.

 

Verspreid over vijf dagen krijg je workshops in zang, dans en drama en leer je de kneepjes van het musicalvak. Door de corona-maatregelen deze keer helaas geen toonmoment, maar onze MINI-MUSICAL wordt gefilmd en kan je nadien delen met al jouw vrienden en familie!

Deelname aan de musicalstage kost € 220,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde stage deelnemen, betalen slechts € 200,-. Via het ziekenfonds kunt u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in via onderstaand inschrijfformulier en verzeker je plaats! Meer praktische informatie krijg je toegestuurd via mail.

INSCHRIJVINGSFORMULIER
arrow&v
Victor.png
alyssa.png
hannes.png