DIKSMUIDE // 10 - 14 augustus '21 LOCATIE: CC Kruispunt

De zomerstage vindt plaats van dinsdag tot zaterdag, telkens van 9u tot 16u30, in CC Kruispunt. Graag zelf je lunchpakket meebrengen, dan zorgen wij voor wat lekkers tussendoor! De workshops/repetities gaan door van 9u tot 12u en van 13u tot 16u30. Hiervoor wordt de groep opgedeeld in kleinere leeftijdsgroepen. Ervaring is niet vereist.

 

Verspreid over vijf dagen krijg je workshops in zang, dans en drama en leer je de kneepjes van het musicalvak, om op zaterdag af te sluiten met de opvoering van onze eigen mini-musical voor familie en vrienden op het podium van CC Kruispunt!

Deelname aan de musicalstage kost € 220,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde stage deelnemen, betalen slechts € 200,-. Via het ziekenfonds kunt u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in via onderstaand inschrijfformulier en verzeker je plaats! Meer praktische informatie krijg je toegestuurd via mail.

Hebt u recht op het UiTPAS Kansentarief? Vermeld dan uw UiTPAS-kaartnummer als opmerking. Zo betaalt u slechts € 44,- voor deelname aan de volledige stage!

INSCHRIJVINGSFORMULIER
arrow&v

Thearte organiseert deze zomer zijn 2de musicalstage voor TEENS in Diksmuide! Ben jij tussen 14 en 20 jaar oud? Hou je van acteren, zingen en dansen en liefst nog tegelijk?

 

Dompel jezelf 5 dagen onder in de musicalwereld en leer de kneepjes van het vak onder leiding van professionele musicalartiesten. Het docententeam wordt later bekendgemaakt.

Op een week tijd werken we toe naar onze eigen mini-musical, die wordt opgevoerd op het grote podium van CC Kruispunt!