top of page
rood.png
thearte-1600x.jpg
wit+rood.png

Ben jij tussen 6 en 12 jaar oud? Hou je van acteren, zingen en dansen en liefst tegelijk?

Thearte organiseert in de kerstvakantie een nieuwe

corona-proof musicalstage voor kids in Brugge! HO HO HO!

 

Dompel jezelf 5 dagen onder in de musicalwereld en leer de kneepjes van het vak onder leiding van professionele musicalacteurs Jeroen Logghe (Scrooge, The Best of Musicals) en Alyssa Luypaert (Kiss of the Spider Woman, Nachtwacht).

 

Op een week tijd maken wij onze eigen mini-musicalfilm,

die je nadien kan delen met al jouw vrienden en familie!

rood.png
kerststage.png
Sterretjes kerststage 1.png
alyssa.png
jeroen.png
schrijfjenu.png

BRUGGE // 21 - 23 & 28 - 29 december '20 Het Entrepot (Binnenweg, Brugge)

De kerststage vindt plaats van maandag 20 t/m woensdag 23 en maandag 28 t/m dinsdag 29 december 2020, telkens van 9u tot 16u30. Er is ochtendopvang voorzien vanaf 8u30 en avondopvang tot 17u30. Graag zelf je lunchpakket meebrengen, dan zorgen wij voor wat lekkers tussendoor! Voor de workshops/repetities wordt de groep opgedeeld in kleinere leeftijds-groepen. Ervaring is niet vereist.

 

Verspreid over vijf dagen krijg je workshops in zang, dans en drama en leer je de kneepjes van het musicalvak. Wij werken toe naar onze eigen heuse mini-musicalfilm, die je nadien kan delen met al jouw vrienden en familie!

Deelname aan de musicalstage kost € 220,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde stage deelnemen, betalen slechts € 200,-. Via het ziekenfonds kunt u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier en verzeker je plaats! Verdere praktische informatie krijgt u toegestuurd via mail.

Hebt u recht op het UiTPAS Kansentarief? Vermeld dan uw UiTPAS-kaartnummer als opmerking. Zo betaalt u slechts € 44,- voor deelname aan de volledige stage!

DSC_0081_edited.jpg
UITPASwesthoek2.gif

SCHRIJF NU IN MET CORONA-GARANTIE:

• In geval van het niet plaatsvinden van de stage: volledige terugbetaling

• In geval van ziekte/quarantaine deelnemer: voucher voor een volgende stage t.w.v. het volledige bedrag

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Uw inschrijving werd goed ontvangen! Zo dadelijk ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsopdracht. Ontvangt u deze mail niet? Neem contact op via info@thearte.be.

bottom of page