Ben jij tussen 6 en 14 jaar oud? Hou je van acteren, zingen en dansen en liefst tegelijk?

Thearte organiseert in de krokusvakantie al zijn 6de musicalstage voor kids in Diksmuide!

 

Dompel jezelf 5 dagen onder in de musicalwereld en leer de kneepjes van het vak onder leiding van professionele musicalacteurs Willard Bogaard (spektakelmusical 40-45, Aladdin), Niels Batens (Daens40-45) en Victor Marinus (Jeans).

 

Na een week intensief repeteren presenteren wij een toonmoment voor ouders, familie en vrienden!

DIKSMUIDE 25 - 29 februari '20 OC De Zwaan (Vladslo)

De krokusstage vindt plaats van dinsdag tot zaterdag, telkens van 9u tot 16u30.

Er is ochtendopvang voorzien vanaf 8u30 en avondopvang tot 17u30. Graag zelf je lunchpakket meebrengen, dan zorgen wij voor wat lekkers tussendoor!

De workshops/repetities gaan door van 9u tot 12u en van 13u tot 16u30. Hiervoor wordt de groep opgedeeld in kleinere leeftijdsgroepen. Ervaring is niet vereist.

 

Verspreid over vijf dagen krijg je workshops in zang, dans en drama en leer je de kneepjes van het musicalvak, om op zaterdag af te sluiten met een TOONMOMENT voor je ouders, familie en vrienden om 15u! Nodig alvast iedereen hier voor uit!

Deelname aan de musicalstage kost € 200,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde stage deelnemen, betalen slechts € 180,-. Via het ziekenfonds kunt u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier en verzeker je plaats! Meer praktische informatie krijg je toegestuurd via mail.

Victor.png
niels.png
willar.png