Ben jij tussen 6 en 14 jaar oud? Hou je van acteren, zingen en dansen en liefst tegelijk?

Thearte organiseert in de krokusvakantie een nieuwe

corona-proof musicalstage voor kids in Diksmuide!

 

Dompel jezelf 5 dagen onder in de musicalwereld en leer de kneepjes van het vak onder leiding van professionele musicalacteurs Jeroen Logghe (Scrooge, The Best of Musicals), Alyssa Luypaert (Kiss of the Spider Woman, Nachtwacht) en Victor Marinus (JEANS).

 

Na een week intensief repeteren presenteren wij een toonmoment, nu op het grote podium van CC Kruispunt, voor ouders, familie en vrienden!

DIKSMUIDE // 15 - 19 februari '21 CC Kruispunt 

De krokusstage vindt plaats van maandag tot vrijdag, telkens van 9u tot 16u30.

Er is ochtendopvang voorzien vanaf 8u30 en avondopvang tot 17u30. Graag zelf je lunchpakket meebrengen, dan zorgen wij voor wat lekkers tussendoor!

Voor de workshops/repetities wordt de groep opgedeeld in kleinere leeftijds-groepen. Ervaring is niet vereist.

 

Verspreid over vijf dagen krijg je workshops in zang, dans en drama en leer je de kneepjes van het musicalvak, om op vrijdag af te sluiten met een TOONMOMENT voor je ouders, familie en vrienden om 15u! Nodig alvast iedereen hier voor uit!

Deelname aan de musicalstage kost € 220,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde stage deelnemen, betalen slechts € 200,-. Via het ziekenfonds kunt u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier en verzeker je plaats! Verdere praktische informatie krijgt u toegestuurd via mail.

Hebt u recht op het UiTPAS Kansentarief? Vermeld dan uw UiTPAS-kaartnummer als opmerking. Zo betaalt u slechts € 44,- voor deelname aan de volledige stage!

INSCHRIJVINGSFORMULIER
arrow&v
Victor.png
alyssa.png
jeroen.png