musicalacademy-trans.png
datatje2.png
Musical academy 1.png

                     organiseert, i.s.m. Event-Team, in het schooljaar 2021 - 2022 opnieuw een musicalopleiding voor kinderen, tieners en volwassenen in Dok Noord in Gent!


Na ruim 15 succesvolle schooljaren van de musicalopleiding, gaf theaterproducent Event-Team vorig jaar deze fakkel door aan Thearte. Door een goede samenwerking tussen beide organisaties, kreeg de voormalige opleiding van Event-Team een tweede leven!

Ons doel blijft ongewijzigd: op een uiterst professionele en kwalitatieve manier elke leerling naar een hoger niveau tillen, met aandacht voor de noden en wensen van de toekomstige musicalster in wording.

Voor toelating tot de groepen ERVAREN en GEVORDERD vindt een selectieproef plaats op zaterdag 18 september. Markeer deze datum alvast in de agenda!

 

Indien niet geselecteerd hiervoor, kunt u alsnog starten in de groep BEGINNER. Geïnteresseerden die sowieso als BEGINNER willen starten, hoeven uiteraard niet deel te nemen aan deze selectieproef.

Voor de selectieproef vragen we om een zelfgekozen lied (musical/pop) naar keuze te brengen. Ook zal een korte monoloog opgelegd worden en een stukje dans aangeleerd worden. Concrete info over deze selectieproef ontvangt u tijdig op voorhand. 

De Musical Academy voor volwassenen vindt plaats op zaterdag. De opleiding bestaat uit 24 lessen en loopt van 25 september 2021 t.e.m. 22 mei 2022, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Gedurende het jaar wordt toegewerkt naar een toonmoment in Cultuurcentrum Evergem tijdens het weekend van 21 en 22 mei 2022.​

Inschrijving is mogelijk voor iedereen die geboren is tussen 1971 en 2002. Er zijn 60 plaatsen beschikbaar (max. 15 per groep), die vervolgens worden opgesplitst op basis van instapniveau:

// BEGINNER: 11u - 13u OF 16u30 - 18u30 //

// ERVAREN: 11u - 13u //

// GEVORDERD: 16u30 - 18u30 //

Voor de groep BEGINNER is ervaring niet vereist. Voor de andere niveau's gebeurt de toelating via een selectieproef.

adultspraktisch.png
selectieproef.png
docententeam.png

Tijdens de opleiding krijgt u les van uitsluitend professionele artiesten/docenten, die allen een professionele musical- of dansopleiding genoten. Klik op de foto's van onze docenten en leer hen alvast wat beter kennen!

IMG_0914 - kopie_edited.jpg
heads.jpg
laura.jpg

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 3 & 4

dox3_edited.jpg
dox4_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 350,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor u is, kan u een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

Indien u een proefles wil volgen bij de groepen ERVAREN of GEVORDERD, dient u alsnog eerst deel te nemen aan de selectieproef.

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan!