top of page
musicalmash_210522-21x.jpg

Voor toelating tot de groepen ERVAREN en GEVORDERD vindt een selectieproef plaats op zaterdag 16 september. Markeer deze datum alvast in de agenda!

 

Indien niet geselecteerd hiervoor, kunt u alsnog starten in de groep BEGINNER. Geïnteresseerden die sowieso als BEGINNER willen starten, hoeven uiteraard niet deel te nemen aan deze selectieproef.

Voor de selectieproef vragen we om een zelfgekozen lied (musical/pop) naar keuze te brengen. Ook zal een kort stukje choreografie aangeleerd worden. Concrete info over deze selectieproef ontvangt u tijdig op voorhand. 

De Musical Academy voor volwassenen vindt plaats op zaterdag. De opleiding bestaat uit 25 lessen en loopt van 23 september 2023 t.e.m. 18 mei 2024, uitgezonderd tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Tijdens de opleiding wordt tweejaarlijks toegewerkt naar een grootste slotshow. Elk jaar is losstaand, dus het is niet noodzakelijk om voor beide jaren in te schrijven. Komend schooljaar sluiten we af met een open lesdag in CC De Stroming in Evergem op 18 mei 2024.

Inschrijving is mogelijk voor iedereen die geboren is tussen 1973 en 2004. Er zijn 60 plaatsen beschikbaar (max. 15 per groep), die vervolgens worden opgesplitst op basis van instapniveau:

// BEGINNER: 10u - 12u OF 12u - 14u //

// ERVAREN: 10u - 12u //

// GEVORDERD: 12u - 14u //

Voor de groep BEGINNER is ervaring niet vereist. Wel behouden we ons het recht om op basis van de proefles een deelnemer te weigeren indien het instapniveau te laag is. 

adultspraktisch.png
selectieproef.png
adults.png
M_Academy-wit.png

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 1 & 3

studio1_edited.jpg
dox3_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 380,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Gent) en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor u is, kan u een gratis proefles volgen op 23 september. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

Indien u een proefles wil volgen bij de groepen ERVAREN of GEVORDERD, dient u alsnog eerst deel te nemen aan de selectieproef.

INSCHRIJVING.png

BELANGRIJK: Als u zich inschrijft, vragen wij een volledig engagement voor deelname aan de lessen en slotshow. Indien u meer dan 25% van de lessen tijdens het schooljaar afwezig bent, kan u niet langer deelnemen aan de open lesdag of slotshow. 

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan! 

bottom of page