musicalacademy-trans.png
datatje2.png
Musical academy 1.png

                     organiseert, i.s.m. Event-Team, in het schooljaar 2021 - 2022 opnieuw een musicalopleiding voor kinderen, tieners en volwassenen in Dok Noord in Gent!


Na ruim 15 succesvolle schooljaren van de musicalopleiding, gaf theaterproducent Event-Team vorig jaar deze fakkel door aan Thearte. Door een goede samenwerking tussen beide organisaties, kreeg de voormalige opleiding van Event-Team een tweede leven!

Ons doel blijft ongewijzigd: op een uiterst professionele en kwalitatieve manier elke leerling naar een hoger niveau tillen, met aandacht voor de noden en wensen van de toekomstige musicalster in wording.

De Musical Academy voor KIDS vindt plaats op zaterdag van 13u tot 14u30. De opleiding bestaat uit 24 lessen en loopt van 25 september 2021 t.e.m. 22 mei 2022, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Gedurende het jaar wordt toegewerkt naar een toonmoment in Cultuurcentrum Evergem tijdens het weekend van 21 en 22 mei 2022.​

Door middel van een doorschuifsysteem, krijgt de leerling elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate het toonmoment dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd.

 

Inschrijving is mogelijk voor iedereen die geboren is tussen 2009 en 2014. Ervaring is niet vereist.

Er zijn 30 plaatsen voor KIDS beschikbaar, die vervolgens worden opgesplitst in 2 groepen op basis van leeftijd.

kidspraktisch.png
docententeam.png

Tijdens de opleiding krijgen de leerlingen les van uitsluitend professionele artiesten/docenten, die allen een professionele musical- of dansopleiding genoten. Klik op de foto's van onze docenten en leer hen alvast wat beter kennen!

IMG_0914 - kopie_edited.jpg
heads.jpg
laura.jpg

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 3 & 4

dox4_edited.jpg
dox3_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 290,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor uw kind is, kan hij/zij een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

INSCHRIJVING.png

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan!