top of page
10.jpg
kids.png
M_Academy-wit.png

De Musical Academy voor KIDS vindt plaats op zaterdag van 14u30 tot 16u. De opleiding bestaat uit 25 lessen en loopt van 23 september 2023 t.e.m. 18 mei 2024, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Tijdens de opleiding wordt tweejaarlijks toegewerkt naar een grootste slotshow. Elk schooljaar is losstaand, dus het is niet noodzakelijk om voor beide jaren in te schrijven. Komend schooljaar sluiten we af met een open lesdag in CC De Stroming in Evergem op 18 mei 2024.

Door middel van een doorschuifsysteem, krijgt de leerling elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate het toonmoment dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd.

 

Inschrijving is mogelijk voor iedereen van het 2de t/m 6de leerjaar. Ervaring is niet vereist.

Er zijn 30 plaatsen voor KIDS beschikbaar, die vervolgens worden opgesplitst in 2 groepen op basis van leeftijd.

kidspraktisch.png

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 1 & 3

dox3_edited.jpg
studio1_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 320,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Gent) en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor uw kind is, kan hij/zij een gratis proefles volgen op 23 september. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

INSCHRIJVING.png

BELANGRIJK: Als u uw zoon/dochter inschrijft, vragen wij een volledig engagement voor deelname aan de lessen en slotshow. Indien uw kind meer dan 25% van de lessen tijdens het schooljaar afwezig is, kan hij/zij niet langer deelnemen aan de slotshow. 

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan! 

bottom of page