top of page
6.jpg
teens.png
M_Academy-wit.png

De Musical Academy voor TEENS vindt plaats op zaterdag van 16u tot 17u30. De opleiding bestaat uit 25 lessen en loopt van 23 september 2023 t.e.m. 18 mei 2024, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Tijdens de opleiding wordt tweejaarlijks toegewerkt naar een grootste slotshow. Elk schooljaar is losstaand, dus het is niet noodzakelijk om voor beide jaren in te schrijven. Komend schooljaar sluiten we af met een open lesdag in CC De Stroming in Evergem op 18 mei 2024.

Door middel van een doorschuifsysteem, krijgt de leerling elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate het toonmoment dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd.

 

Inschrijving is mogelijk voor iedereen van het 1ste t/m 6de middelbaar. Ervaring is niet vereist.

Er zijn 30 plaatsen voor TEENS beschikbaar, die vervolgens worden opgesplitst in 2 groepen op basis van leeftijd.

teenspraktisch.png

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 1 & 3

dox3_edited.jpg
studio1_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 320,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Gent) en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor uw zoon/dochter is, kan hij/zij een gratis proefles volgen op 23 september. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

INSCHRIJVING.png

BELANGRIJK: Als u uw zoon/dochter inschrijft, vragen wij een volledig engagement voor deelname aan de lessen en slotshow. Indien uw kind meer dan 25% van de lessen tijdens het schooljaar afwezig is, kan hij/zij niet langer deelnemen aan de slotshow. 

Ik schrijf in voor een PROEFLES

(mogelijk tot eind oktober)

Ik schrijf in voor de

VOLLEDIGE OPLEIDING

Hebt u verdere vragen? Hebt u problemen met de inschrijving/betaling of wenst u in schijven te betalen?

Contacteer ons via info@thearte.be!

bottom of page