top of page
musicalmash_210522-275.jpg
teens.png
M_Academy-wit.png

De Musical Academy voor TEENS vindt plaats op zaterdag van 15u tot 16u30. De opleiding bestaat uit 24 lessen en loopt van 24 september 2022 t.e.m. 21 mei 2023, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, examens en op feestdagen. Gedurende het jaar wordt toegewerkt naar een slotshow in CC Gildenhof in Tielt tijdens het weekend van 20 en 21 mei 2023.​

Door middel van een doorschuifsysteem, krijgt de leerling elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate het toonmoment dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd.

 

Inschrijving is mogelijk voor iedereen die geboren is tussen 2004 en 2009. Ervaring is niet vereist.

Er zijn 30 plaatsen voor TEENS beschikbaar, die vervolgens worden opgesplitst in 2 groepen op basis van leeftijd.

teenspraktisch.png

DOXTUDIO
Dok Noord 7-107
9000 GENT

Studio's 1 & 3

dox3_edited.jpg
studio1_edited.jpg
LOCATIE.png
prijs.png

Deelname aan de opleiding kost € 320,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Via het ziekenfonds kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. 

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Gent) en het kaartnummer bij inschrijving vermeldt, betaalt slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als u nog twijfelt of de opleiding écht iets voor uw zoon/dochter is, kan hij/zij een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dient u in te schrijven. Deelname aan de proefles is gratis en volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting.

INSCHRIJVING.png

BELANGRIJK: Als u uw zoon/dochter inschrijft, vragen wij een volledig engagement voor deelname aan de lessen en slotshow. Indien uw kind meer dan 25% van de lessen tijdens het schooljaar afwezig is, kan hij/zij niet langer deelnemen aan de slotshow. 

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan! 

bottom of page