top of page
over.png

Thearte organiseert in het schooljaar 2023 - 2024 voor het zevende jaar op rij een theateropleiding voor jonge acteurs in OC Groeningeheem in KORTRIJK!

 

In de eerste jaarhelft spelen en fantaseren we erop los, gaan we met onze emoties de vrije loop, trainen we de basistechnieken van het acteren en verdiepen we ons in personages en stukken, realistisch tot absurd, komisch tot tragisch. Spelplezier is ons codewoord! Vanaf januari wordt projectmatig gewerkt en repeteren we naar onze eigen theatervoorstelling toe.

De theateropleiding bestaat uit 26 lessen en loopt van 20 september 2023 t.e.m. 26 mei 2024, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, tijdens de examens en op feestdagen. De eindvoorstelling vindt plaats op 26 mei in theaterzaal De Stekke in Wevelgem. Tijdens de opleiding krijg je les van Evi Soors Solis, professioneel dramadocente uit ons team.

GROEPENLESUREN.png

// GROEP 1: 3de - 6de leerjaar //

// GROEP 2: 1ste - 3de middelbaar //

// GROEP 3: 4de - 6de middelbaar //

// GROEP 1: 14u - 15u30 //

// GROEP 2: 15u30 - 17u //

// GROEP 3: 17u - 18u30 //

Er zijn slechts 15 plaatsen per groep beschikbaar.

locatie.png

OC Groeningeheem

Passionistenlaan 1

8500 Kortrijk

PRIJS3.png

Deelname aan de opleiding kost € 320,- per deelnemer (inclusief verzekering).

Wie geniet van het UiTPAS-kansentarief (regio Zuidwest), betaalt slechts 20% van het bedrag. Vermeld uw UiTPAS-kaartnummer bij inschrijving.

Als je nog twijfelt of de opleiding écht iets voor jou is, kan je een gratis proefles volgen. Ook hiervoor dien je in te schrijven. Deelname aan de proefles is volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting. Een proefles wordt echter niet meer mogelijk indien de groep reeds volzet geraakt met leerlingen die zich meteen inschrijven voor de volledige opleiding. Mocht dit het geval zijn, word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht zodat je de kans krijgt om zich ev. ook volledig in te schrijven.

Aansluiting in het huidige schooljaar is niet meer mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijvingen voor volgend schooljaar van start gaan! 

bottom of page