organiseert, i.s.m. SYL Wevelgem, in het schooljaar 2020 - 2021 voor het vierde jaar op rij een theateropleiding voor jonge acteurs in OC Groeningeheem in KORTRIJK!


In de eerste jaarhelft spelen en fantaseren we erop los, gaan we met onze emoties de vrije loop, trainen we de basistechnieken van het acteren en verdiepen we ons in personages en stukken, realistisch tot absurd, komisch tot tragisch. Spelplezier is ons codewoord!

Vanaf januari wordt projectmatig gewerkt en repeteren we naar onze eigen theatervoorstelling toe, die we in mei 2021 zullen opvoeren in het Arenatheater in Kortrijk! 

Docente is Evi Soors Solis, een professionele dramadocente uit ons team. Klik op haar foto en ontdek meer over Evi!

evi_bewerkt_bewerkt.png

De jaaropleiding bestaat uit 27 lessen en loopt van 16 september 2020 t.e.m. 26 mei 2021, uitgezonderd tijdens schoolvakanties, tijdens de examens en op feestdagen. De lessen gaan door in OC Groeningeheem. De eindvoorstelling vindt plaats op 30 mei in het Arenatheater in Kortrijk. Tijdens de opleiding krijg je les van Evi Soors Solis, professioneel dramadocente uit ons team.

// LESUREN //

8 - 12 jaar: 13u30 - 15u OF 15u - 16u30

13 - 18 jaar: 16u30 - 18u

Deelname aan de opleiding kost € 260,- per deelnemer. Broers/zussen die aan dezelfde opleiding deelnemen, betalen slechts € 240,-. Er zijn slechts 15 plaatsen per les beschikbaar. Schrijf je dus snel in via onderstaand inschrijfformulier en verzeker je plaats! Meer praktische informatie wordt dan spoedig via e-mail bezorgd.

Als je nog twijfelt of de opleiding écht iets voor jou is, kan je een gratis proefles volgen. Deelname aan de proefles is volledig vrijblijvend van verdere inschrijfverplichting. Een proefles is echter niet meer mogelijk als het maximale aantal leerlingen reeds is ingeschreven voor de opleiding.

INSCHRIJVINGSFORMULIER
arrow&v
arrow&v